Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Het is eenvoudig :

U hoeft niet langer door te klikken op een folder of subfolder om het juiste document te vinden. De virtuele M-schijf is vanuit elke applicatie beschikbaar en zorgt voor de nodige structurele indeling zonder dat er folders dienen gecopieerd te worden. Vanuit de Microsoft office omgeving is de M-schijf (of de centrale documenten database) beschikbaar via het standaard menu. Dit betekent dat uw eindgebruikers geen traingen en/of een moeilijke aanpassingsperiode door moeten.

  • Naadloze integratie met Windows zorgt voor op-en top gebruiksgemak.
  • Uiterlijk als een virtuele drive
  • Slepen en neerzetten van documenten, e-mails en andere bestanden zonder problemen.
Klinkt goed, ik wil een demo

Samenwerken en workflows :

Met M-Files kan u met workflows werken; dit wil zeggen dat u documenten kan toewijzen naar uw collega’s en vice versa. Het is mogelijk om via mail uw medewerkers te laten verwittigen dat een bepaald document hun attentie en/of opvolging vereist. Door de link die M-files automatisch verwerkt in de mail, is het ook voor uw collega uiterst handig om het correcte document te raadplegen. De versie controle van M-Files zorgt ervoor dat u altijd toegang tot de nieuwste versie van een document hebt. Het is gemakkelijk om te zien wat er veranderd is, wie het gedaan heeft en wanneer de wijziging is aangebracht.

  • Ontvang meldingen met belangrijke taken en beheer de deadlines.
  • Flexibel en makkelijk beheerbare werkstroomdiagrammen.
Klinkt goed, ik wil een demo

Toegang vanaf elke locatie :

Bekijken, maken, bewerken en opslaan van documenten overal, met inbegrip van off-line modus of op mobiele apparaten met automatische synchronisatie. Externe verbindingen zijn zeer snel en replicatie versnelt ook de toegang tot de documenten van verschillende sites. U kunt zelfs het opzetten van een Web toegang voor iedereen om toegang te krijgen tot M-Files, waaronder Mac en Linux-gebruikers

  • Mobiele gebruikers kunnen documenten bekijken en bewerken.
  • Toegang via het web maakt documenten bereikbaar voor iedereen met een webbrowser.
Klinkt goed, ik wil een demo

Snel zoeken :

Vind snel en gemakkelijk toegang tot documenten en informatie met geavanceerde database zoekfuncties. De zoektocht op basis van metadata, onderzoek in "full text", of beide, en de functionaliteiten gewijd aan productiviteit (zoals dynamische filters en sorteren functies) te verbeteren kunt u de juiste informatie te krijgen wanneer u nodig hebben. M-Files komt er een definitief einde te maken aan de chaotische mapstructuren door de integratie van dynamische standpunten bepaald door metadata en voor het uitvoeren van "onderzoek" op maat réexploitables zodat documenten en andere informatie op verschillende sites zonder registratie kan worden weergegeven verontrustend tweepersoonskamers.

  • M-Files helpt u het document direct te vinden door het intikken van zoekwoorden in het zoekgebied.
  • Maak het document beschikbaar uit meerdere mappen, zonder het maken van kopieën.
  • Visualiseer dynamisch documenten in een hiërarchische structuur die u kiest.
Klinkt goed, ik wil een demo