Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

De voordelen van FiduDocs, Digitaal archief voor boekhouders en accountants.

 

Altijd en overal toegang tot belangrijke documenten? Dat kan !

Met Fidudocs, gebaseerd op M-Files , een compleet digitaal archief speciaal voor boekhouders en accountants.

Met M-Files Mobile apps, hebt u toegang tot uw documenten vanaf een iPhone, iPad, Android of Windows Phone-apparaat. Installeer de apps op uw mobiel apparaat uit de Apple App Store, Google Play en Windows Store.

Ik wil een demo          Ik wil meer info

 
 
 
 
 
 
integration

Werk met Office applicaties en M-Files samen alsof het niets is :

M-Files biedt 'out of the box' ondersteuning voor alle Microsoft Office-bestandsformaten, en integreert naadloos met Word, Excel, PowerPoint en Outlook. M-Files ondersteunt ook alle Microsoft Office-versies, met inbegrip van de nieuwe Office 2016.

Bovendien speelt M-Files nauw samen met diverse boekhoudprogramma's WinBooksWinBooks Virtual InvoiceExpert MBoB software...

Door deze integratiemogelijkehden voorkomt u klanten en dossiergegevens 2 maal hoeven in te boeken.

Microsoft Outlook-gebruikers kunnen eenvoudig e-mails naar M-Files wegschrijven door simpelweg te slepen naar M-Files mappen direct in de Outlook-interface. M-Files detecteert dubbele berichten en kan automatisch metadata, zoals de bijbehorende klant en contactpersoon automatisch aanvullen.

Ik wil een demo          Ik wil meer info
 

Meer controle op taken en deadlines met de workflow meldingen vanuit M-Files :

M-Files wordt geleverd met de standaard ingebouwde functionaliteit voor werknemers of teams om elektronische takenlijsten bij te houden.

De taken kunnen al dan niet gekoppeld worden aan documenten of cliênten. Zo is het mogelijk om eerst goedkeuringen van documenten af te dwingen alvorens zaken te publiceren.

Ik wil een demo          Ik wil meer info
 
Audit Trail Clock Log 345px
 
QMS

Dagdagelijkse opvolging van uw kwaliteitsnorm ? Geen probleem.

Door de standaard ingebouwde workflow voor Accountants en Boekhouders onderschrijft u de standaard werking van de Client Acceptatie Procedure net als de Anti-Witwas Wetgeving bij het invoeren van nieuwe cliënten.

Bovendien zal M-Files pro-actief waarschuwen indien bepaalde gegevens dienen vernieuwd te worden (e-ID mandaten)..

De versie controle van M-Files zorgt ervoor dat u altijd toegang tot de nieuwste versie van een document hebt. Het is gemakkelijk om te zien wat er veranderd is, wie het gedaan heeft en wanneer de wijziging is aangebracht.

Ik wil een demo          Ik wil meer info
 

Elk dossier standaard opgedeeld in Permanent Dossier en Jaardossier

De software wordt voor Accountants en Boekhouders standaard opgeleverd met 2 basis structuren voor dossiers uitgewerkt. U hebt de keuze deze opdeling als leidraad voor uw eigen document structuur te gebruiken.

De klassificatie structuur wordt centraal beheerd zodat iedereen dezelfde indeling gebruikt.

Ik wil een demo          Ik wil meer info


 
Indeling
sEARCH

Vind de juiste documenten en informatie gemakkelijk en direct met eenvoudige en geavanceerde zoekmogelijkheden

Zoeken op metadata, "full text" inhoud van het bestand, of beide, met productiviteitsverhogende functies zoals dynamische filters en functies die ervoor zorgen dat u de juiste informatie te vinden wanneer u het nodig hebt sorteren.

M-Files rekent af met chaotische mappenstructuur via metadata gedreven dynamische weergaven die fungeren als herbruikbare aangepaste "zoekopdrachten".

Ik wil een demo          Ik wil meer info