Inloggen

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Office integratie :

M-Files integreert naadloos met Microsoft Office zoals Word, Excel, Powerpoint en Outlook. Converteer jouw Word, Excel en Powerpoint documenten tot intelligente en dynamische M-Files templates. In deze M-Files templates kunnen eenvoudig en zelfs automatisch meta-data gegevens worden aangemaakt, zoals bedrijfsnaam, contactgegevens of een adres.

Klinkt goed, ik wil een demo

Sharepoint integraties :

M-Files voegt volwaardige ECM functies toe aan SharePoint : Dankzij de sharepoint integratie kan u genieten van de samenwerkingskracht van Sharepoint en het informatiebeheer van M-Files. Met M-Files worden uw documenten dynamisch weergegeven, ongeacht waar ze zich bevinden. Daarbovenop voegt M-Files extra functionaliteit toe voor samenwerking, met eenvoudig te gebruiken workflows, naadloze integratie met ERP of CRM, digitale handtekeningen, versiebeheer en nog veel meer.

Klinkt goed, ik wil een demo

Autocad :

M-Files combineert alle functionaliteiten van M-Files met een eenvoudig te gebruiken Autocad document management integratie : Het is mogelijk om content uit DWG-bestanden te indexeren en zelfs te doorzoeken. Bovendien ondersteund M-Files ook het gebruik van xRefs.

Klinkt goed, ik wil een demo

SAP :

M-Files integreert nauw met uw bestaande SAP-implementatie. Het uitwisselen van verschillende type data van SAP naar M-Files is nog nooit zo makkelijk geweest. Objecten zoals partners, leveranciers, producten en meer worden naadloos uitgewisseld tussen M-Files en SAP. Zet M-Files in om tal van document management toepassing te implementeren en uit te voeren binnen SAP.

Klinkt goed, ik wil een demo